Om Bralunsj - Vår reise
BraLunsj ble etablert i 2018 av kokk og entreprenør Tommy Persson, som også er daglig leder og eier av selskapet. Tommy, som bor på Halsnøy sammen med sin kone Charlotte Persson og deres to barn, Emilia (12 år) og Zander (9 år), har alltid hatt en lidenskap for mat og servicebransjen. Før han startet BraLunsj, hadde han en lang karriere innen kantinedrift, restaurantbransjen og offshore/onshore-kjøkken i både Norge og Sverige. I tillegg har han erfaring fra nattklubbdrift i Sverige.

Reisen startet på Kunnskapshuset på Stord, hvor Tommy åpnet sin første kantine rett før koronapandemien rammet Norge.
Det var en utfordrende tid, men med stort pågangsmot og mye innsats så Tommy det som en mulighet til å tilby lokalbefolkningen smakfull og næringsrik mat. Til tross for en krevende start, ble BraLunsj raskt kjent for sin personlige
service og høye kvalitet, noe som gjorde at ryktet og kundebasen vokste raskt.
Like etter denne gode starten, brøt pandemien ut i Norge. Det var en vanskelig og usikker tid for alle, men Tommy sto på,
og med stor vilje og hardt arbeid klarte BraLunsj å overleve uten økonomisk støtte.
En av de største suksessene i denne perioden var «tapasboksen» – porsjonspakket tapas levert over hele Kvinnherad,
Stord og Bømlo til kantiner, bedrifter og privatpersoner.
Midt i denne utfordrende perioden tok Charlotte, Tommys kone, den modige beslutningen om å si opp jobben sin og
bli med på BraLunsj-eventyret. Med Charlotte på laget fikk selskapet en ny drivkraft, og ekspansjonen tok for alvor fart.
I løpet av kort tid vokste BraLunsj raskt, og vi åpnet vår første kafé på Husnes Storsenter 15. juni 2022.
I tillegg har vi utvidet med cateringlokaler på Halsnøy (EMZA) og Bømlo, samt kantiner på Stord, Bømlo og i Kvinnherad.
Vi har også etablert samarbeid med lokale hoteller, som Husnes Hotell, og tilbyr mat til private arrangementer
og bedrifter. Vi er stolte av å delta på festivaler som Festidalen (Rosendal) og Tysnesfest (Tysnes).
Vår- og sommersesongen er høysesong for våre grill-eventer, og mye av cateringvirksomheten rettes da mot store arrangementer for både bedrifter og privatpersoner. Til tross for utfordringer og rask vekst, har vi klart å bevare vår kjernefilosofi – service, kvalitet, tilgjengelighet, rikelige porsjoner og god smak. Vi er spesielt stolte av våre fantastiske medarbeidere, som har vært avgjørende for vår suksess. Uten deres dedikasjon og hardt arbeid hadde det ikke vært
mulig å opprettholde den høye kvaliteten på maten og servicen som vi er kjent for. Vi er glade for å ha bygget et sterkt
team som deler vår lidenskap for god mat og solid håndverk.
I dag har BraLunsj vokst fra å være «bare Tommy» til å ha 25 dyktige medarbeidere på syv ulike arbeidsplasser rundt
om i Kvinnherad, Stord og Bømlo. Vi er stolte av den fantastiske utviklingen vi har hatt, og vi ser frem til å fortsette veksten
og levere matopplevelser som gjør en forskjell – alt mens vi opprettholder vår kvalitet, service og lidenskap for mat.